Verander je garage in een werkruimte die functioneert

 Verander je garage in een werkruimte die functioneert

Verander je garage in een werkruimte die functioneert

Als je een garage hebt, dan weet je hoe moeilijk het kan zijn om alles gereorganiseerd te houden en een werkruimte te hebben die functioneert. Er zijn een aantal ongelooflijke oplossingen voor garages als berging die er geweldig uitzien, maar een fortuin kosten. We hebben enkele praktische en goedkope suggesties hoe je garage om te vormen tot een geweldige werkruimte. 

Begin met opslaan. Als jouw garage op die van mij lijkt, dan heb je ook een overvloed aan spullen die hun eigen plek nodig hebben. Voeg wat kasten toe die flexibel zijn en veel spullen kunnen bewaren. We hebben een breed Manor aan verschillende stijlen en maten.

Eenvoudige bakken en opbergdozen helpen spullen bij elkaar te houden. Maar ze moeten stevig en extreem duurzaam zijn.  

Kratten zijn echt handig voor al die kabels, flessen en voor van alles en nog wat.  

Voel je als een pro met ons nieuwste rollende opslag voor gereedschap. Uiterst praktisch en stapelbaar, is Keter Connect modulair en vrijwel onbreekbaar. De delen stapelen en verbinden als een tweewielige gereedschapskist, zodat je precies dat gereedschap en die onderdelen kunt organiseren en transporteren die je nodig hebt voor elk type klus. 

Zware zaagbokken en freestafels voor zware klussen. Kan elke klus aan van vrijwel elke omvang met onze professionele werktafels.