Pop-up zwembad? Maak de ruimte eromheen geweldig

Pop-up zwembad? Maak de ruimte eromheen geweldig

Pop-up zwembad? Maak de ruimte eromheen geweldig

Pop-up zwembaden zijn dit jaar razend populair. Perfect om in de zon te ontspannen en het is veel flexibeler en goedkoper dan een ingebouwd zwembad. Hier zijn enkele tips wat je er rondom kunt doen om de hele ruimte verbazingwekkend te maken.

Investeer in een aantal fantastische loungestoelen. Onze Pacific ligstoelen zijn uiterst comfortabel en zullen niet verbleken in de zon.

Misschien word je niet door een kelner bediend, maar je zult wel altijd een koud drankje bij de hand hebben. De Cool Bar is een klassieke koelbox met een rieten uiterlijk die plaats biedt aan maximaal 12 blikjes met ijs.

Een zwembad is inclusief allerlei soorten speelgoed, spelletjes en zwembanden. Ze zullen ergens naartoe moeten gaan. We hebben een breed assortiment van dekkisten in verschillende groottes en tuinbergingen die perfect zijn voor die zwembadnoedels. Er is zelfs een dekkist speciaal voor zwembaden, met aftap en een net om natte spullen erbinnen te houden, zodat ze niet kunnen schimmelen.

En als je wilt barbecuen rond het zwembad. De Unity XL verandert je ruimte veel gemakkelijker en goedkoper in een buitenkeuken dan je misschien denkt. Het is een geprepareerde, stationaire wagen met 207L / 78G opslag eronder.