Maak je balkon geweldig

 Maak je balkon geweldig

Maak je balkon geweldig

Balkons zijn geweldig - frisse lucht in de stad, een uitzicht om van te genieten of gewoon een eenvoudige buitenruimte waar het heerlijk is om tijd door te brengen. Of je balkon nu groot of klein is, het is belangrijk om de ruimte optimaal te benutten. Hier zijn een paar van onze ideeën over hoe Keter-producten kunnen helpen deze ruimte geweldig te maken.

Thee voor twee? Als je balkon aan de kleine kant is, kan een kleine loungeset de ruimte optimaal benutten.  De Corfu Balkonset van Keter is compact en toch uiterst comfortabel. De set is eenvoudig in elkaar te zetten, lichtgewicht, zal niet verkleuren en is vrijwel onderhoudsvrij, dus het is een ideale keuze voor een probleemloos balkonleven. 

Verdwijnende stoelen? Nee, niet echt, maar in geval van de Columbia eethoek staan de stoelen direct onder de tafel, dus het is een perfecte keuze als de ruimte wat krap is. Natuurlijk is het weerbestendig, duurzaam en heeft een stijlvolle rieten structuur 

Salontafel, kruk en opslag? Het is de Circa. Een multifunctionele opslagoplossing die ook als een stoel en een bijzettafel functioneert. 140L / 37G opslagruimte, voldoende voor een paar dekens voor een kille avond, barbecue spullen en ook nog wat ruimte voor tuingereedschap voor die bloembakken.

Moet je spullen op je balkon bewaren? Soms moet je spullen op je balkon opslaan om ze uit de buurt houden. Er is een heel Manor van verticale tuinhuizen, kleine bergingen, opbergboxen en buitenkasten. Probeer de High Store als je een heleboel spullen hebt. Of de opslagbank die een verborgen dekkist onder de bank heeft.

Een buitenkeuken op uw balkon?  Dat hebben we ook. De Unity is een perfecte aanvulling op een balkon barbecue. Met een roestvrijstalen blad, zijhaken, zijblad en zelfs een flessenopener, verandert het uw balkon in een echte buitenkeuken.