‘Hoe berg ik mijn fiets op?’

‘Hoe berg ik mijn fiets op?’

‘Hoe berg ik mijn fiets op?’

Ze zijn zonder meer geweldig voor sporten en gezellig fietsen, maar het opslaan van fietsen kan lastig zijn. Of het nu kinderfietsen of je eigen elektrische, inklapbare bare fiets or slechts een doodgewone fiets, je wilt ze zowel veilig houden en beschermen tegen het weer. En waar gaan al die helmen, pompen en andere spullen naartoe?

We hebben een assortiment van bergingen voor fietsen en boxen geschikt voor kinderfietsen en gewone fietsen. Met ruimte voor alle toebehoren die je nodig hebt en beschermt tegen de elementen.

Grande store Groot genoeg voor twee kinderfietsen en twee gewone fietsen, plus ruimte om helmen en andere items op te hangen;  berging die ideaal voor een fietsende familie. Het heeft ingebouwde planksteunen (planken niet inbegrepen) - pas het aan zoals je wilt en je bent klaar. Het is geventileerd en heeft een sterke klemsluiting voor een hangslot. En natuurlijk is het uiterst duurzaam en bestand tegen weer en verschieten. 

Als je iets kleiners wilt, dan kan de Elite store ideaal zijn. controleer of je fiets erin past, maar het is groot genoeg voor twee kleine / middelgrote fietsen.